Voertuig inname

Voertuig inname

Uw voertuig nu aanbieden, vul hieronder de gegevens in?
  Welke voertuigen?

  Auto's
  Bestelauto's
  Busjes
  Scooters
  Bromfietsen
  Snorfietsen
  Motors

  Vrijwaring?

  De voertuigen worden bij binnenkomst volgens de normen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) gevrijwaard zodat de laatste eigenaar gevrijwaard is van alle wettelijke verantwoordelijkheden die het eigendom met zich mee bracht. Daarnaast wordt meer data vastgelegd in de computer zoals bouwjaar, chassisnummer, type motor, kilometerstand kleurcode en overige belangrijke data. Dit doen we om precies te weten wat we op voorraad hebben.

  Kentekencard?

  Bij het op naam zetten van uw voertuig ontvangt u sinds 1 januari 2014 een tenaamstellingscode. De tenaamstellingscode heeft u nodig bij verkoop (overschrijving), schorsen, uitvoer en sloop van uw voertuig. Bent u (een deel van) de code kwijt en het voertuig is sloop, dan kan autodemontagebedrijf Jansen van Beek online een vervangende tenaamstellingscode aanvragen. (op aantonen van geldig legitimatiebewijs)

  Papieren kentekenbewijs?

  Heeft u een complete papieren kentekenbewijs? Dan hoeft u geen tenaamstellingscode aan te vragen. Bij een papieren kentekenbewijs heeft u nooit een tenaamstellingscode ontvangen.
  Bent u (een deel van) de papieren kentekenbewijs kwijt en het voertuig is sloop, dan kan autodemontagebedrijf Jansen van Beek online een vervangende tenaamstellingscode aanvragen. (op aantonen van geldig legitimatiebewijs)