Autodemontagebedrijf Jansen van Beek heeft zijn demontage voertuigen ook online staan!

Klik HIER om naar onze demontage voertuigen te gaan?

Uw voertuig nu aanbieden, vul hieronder de gegevens in?
  Welke voertuigen?

  Auto's
  Bestelauto's
  Busjes
  Scooters
  Bromfietsen
  Snorfietsen
  Motors

  Vrijwaring?

  De voertuigen worden bij binnenkomst volgens de normen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) gevrijwaard zodat de laatste eigenaar gevrijwaard is van alle wettelijke verantwoordelijkheden die het eigendom met zich mee bracht. Daarnaast wordt meer data vastgelegd in de computer zoals bouwjaar, chassisnummer, type motor, kilometerstand kleurcode en overige belangrijke data. Dit doen we om precies te weten wat we op voorraad hebben.

  Kentekencard?

  Bij het op naam zetten van uw voertuig ontvangt u sinds 1 januari 2014 een tenaamstellingscode. De tenaamstellingscode heeft u nodig bij verkoop (overschrijving), schorsen, uitvoer en sloop van uw voertuig. Bent u (een deel van) de code kwijt en het voertuig is sloop, dan kan autodemontagebedrijf Jansen van Beek online een vervangende tenaamstellingscode aanvragen. (op aantonen van geldig legitimatiebewijs)

  Papieren kentekenbewijs?

  Heeft u een complete papieren kentekenbewijs? Dan hoeft u geen tenaamstellingscode aan te vragen. Bij een papieren kentekenbewijs heeft u nooit een tenaamstellingscode ontvangen.
  Bent u (een deel van) de papieren kentekenbewijs kwijt en het voertuig is sloop, dan kan autodemontagebedrijf Jansen van Beek online een vervangende tenaamstellingscode aanvragen. (op aantonen van geldig legitimatiebewijs)

  Heeft u nog een oude accu?

  Autodemontagebedrijf Jansen van Beek neemt elke lood-accu kosteloos in!

  Recyclingproces autoaccu’s

  In autoaccu’s zitten schadelijke materialen, zoals lood en zwavelzuur. Als deze materialen vrijkomen, vormen ze een gevaar voor mens en milieu. Het is dus van belang dat afgedankte accu’s op verantwoorde wijze worden verwerkt. De accu is meestal het eerste onderdeel dat door het demontagebedrijf uit een afgedankte auto wordt verwijderd. Een inzamelaar haalt de accu’s op bij de demontagebedrijven, waarna ze worden getransporteerd naar de verwerker.

   

  Testopname

  New Car Parts .nl

  Nieuwe auto onderdelen aanvragen
  newcarparts

   (max.1Mb)

   (max.1Mb)

   (max.1Mb)

   (max.1Mb)

   (max.1Mb)